Veprimi lojë RPG Bleach (Adventure Shinigami)

Kthehu tek Shoqërisë Soul me Ichigo. Shmangni kurthe dhe të lëvizë midis niveleve të ndryshme me aftësi. Për të përparuar në nivelin e ardhshëm, të shkatërruar vulat. WASD çelësat për të lëvizur. K për të sulmuar. L të hidhen.

Veprimi-loje-rpg-bleach-adventure-shinigami
81% love këtë lojë
Të gjitha lojrat