Оригиналниот RPG (Пустинска Bandido е)

Пустинска Bandido те поканува да ги следат авантурите на одметниците во Дивиот Запад. Хуморот не е заборавен со нашиот бенд на смешни бараат да станат најбарани крадци на времето.

Оригиналниот-rpg-Пустинска-bandido-е
100% сакам оваа игра
Сите игри