Игра акција RPG Кајгана (Shinigami авантура)

Врати се на душата општество со Ichigo. Се избегне стапиците и се движи меѓу различни нивоа, со вештина. За да преминете на следното ниво, уништи печати. WASD копчињата да се движат. К да го нападне. L да скокаат.

Игра-акција-rpg-Кајгана-shinigami-авантура
81% сакам оваа игра
Сите игри